Stall Deijfen - blogg

Stall Deijfen - blogg

Mycket på gång!!

NyheterPosted by Stall Deijfen Sep 03, 2013 21:14:46
130903

Då börjar sommaren närma sej slutet.... Hästarna kommer in från betet och nya hästar kommer in i träning, jätte kul!

En 2-årshingst Satisfaction (Sasse) e;Insterburg ue:Sandro Hit, super trevlig kille som sköter sej exemplariskt. Sasse ska ridas in.

Carmina har åkt till Stall Fastbo för vattenträning, hoppas verkligen att det ska hjälpa henne, sån fin häst.

Pippi rids för fullt ska börja med inhoppning snart. Hon rör sej riktigt bra med ett stort plus för galoppen men framför allt så hoppar hon super. Pippi är till salu!!

Alfea har varit i träning hela augusti och utvecklats jätte mycket. Hon gick kvalitén i söndags på Strömsholm. Ridprovet gick bra men hon var väldigt spänd så poängen blev inte så rolig....smiley löshoppningen då tog bensinen slut. Men hon får 10 poäng för uppförandet iallafall och Jenny som äger henne var nöjdsmiley
Altsar har vilat 6 v i sommar och jag har nu ridit honom i 2 v och han känns jätte fin. Jag har en mycket duktig tjej Anna som hjälper mej att hoppa hästarna och hon har hoppat honom ngr gånger , det tycker både han och Anna är jätte kul!

Kajsa mår jätte bra och utvecklas hela tiden åt rätt håll. Vi var på en Bea kurs i juli och det gick bra vi jobbade mycket med galoppen och fick somvanligt massa tips och insperation. Nästa kurs är i mitten på oktober.

På söndag åker jag på mini semester 4 dagar, men när jag kommer hem så har jag en endagskurs den 15 september också kommer det in fler nya hästar!smiley


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.