Stall Deijfen - blogg

Stall Deijfen - blogg

Bea kurs!

NyheterPosted by Stall Deijfen Apr 24, 2013 20:52:52

130424

I söndags kom jag och Kajsa hem från en inspirerande fyra dagars kurs med Bea Borelle. Tyvärr så var inte Kajsa på topp pga att hon en vecka innan halkat i hagen och sträckt ländryggen men vi red väldigt lugnt, longerade och jobbade från marken så det var naturligtvis jätte givande ändå. Mycket tråkigt att vi inte kunde visa någonting hur vi har utvecklats sen i förra gången i oktobersmiley, men i juli då ska vi visa dom!!

Lägesrapport från dom andra hästarna:

Altsar har vi äntligen tagit bort vargtänderna på. Det visade på röntgen att han hade 2 små rackare som växte under slemhinnan, mkt skönt att bli av med dom. Just nu så växer han så det knakar så det passar bra med lite vila.

Alfea blir bara finare och finare att rida och förhoppningen är att hon ska gå kvaliten i septembersmiley.

Qlara är också jätte fin att rida och hoppar även bra. Om det är någon som vill ha en fin men mkt känslig rödhårig dam kontaktar mej.

Pippi börjar boa in sej ordentligt nu och är en mkt trevlig häst. Rör sej som en riktigt fin dressyrhäst och hoppar som en kattsmiley. Hon är bara hoppad 2 gånger men hon förstår exakt vad hon ska göra och tycker att det är jätte kul.

Highlight trimmas för fullt för 3-årstest den 10 maj. Som vanligt så sköter han sej exemplariskt. Snällare och mer okomplicerad häst får man leta efter. Jag kan lasta honom själv,rida ut själv ja man kan göra allt med honom. Dessutom så rör han sej och hoppar riktigt bra. Highlight är också till salu vid intresse kontakta mej.

Carmina är tyvärr inte fräsch och ska till Mälarkliniken på måndagsmiley.

Avslutar med en bild på mej och Kajsa från förra morgondemon. Den 1 maj har vi nästa morgondemo som vi har på Färingsö temat är sits och inverkan. Välkomnasmiley


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.