Stall Deijfen - blogg

Stall Deijfen - blogg

Hopplös!!

NyheterPosted by Stall Deijfen Feb 11, 2013 10:29:41

130211

Hopplös det är väl så man kan sammanfatta mej när det gäller att uppdatera min blogg.... Men nu ska jag försöka att sammanfatta vad som har hänt sen sist.

Highlight åkte hem för vila i slutet på oktober men kommer tillbaka nu i början på mars för trimning inför 3-årstestet.

Underbara Goofy åkte i december till CCstud för att bli hopphäst på riktigt. Jag önskar Bitte som äger honom all lycka i framtiden med denna fina häst!

Alfea har kommit tillbaka för utbildning. Det är extra kul när man får förtoendet att fortsätta utbilda sina egna uppfödningar.smiley

En ny fyraåring har det kommit Carmina e:Scharmeur ue:Weltmeyer en riktigt fin gångartshäst som ska utbildas vidare.

Qlara börjar bli riktigt trevlig att rida. Det är en jätte fin häst men en hel del jobb kvar.

Kajsa är jätte fin för dagen. Vi har börjat att träna för Anna Wallen och det känns mkt bra. Vi trimmar för fullt för nästa Bea kurs som är i april. Kajsa är fortfarande till salu det har ju varit planen hela tiden..... Så är det ngn som letar efter en STOR men lika snäll och trevlig dressyr kompis så är det bara att höra av sej till mej.

Altsar har vilat i 6 veckor över jul men nu har jag satt igång honom igen och jag vet att jag har skrivit det förrut men han är så fin att rida!!!! smiley Igår så var vi till Hanna och löshoppa och det tyckte han var kul speciellt med lite fast mark under fötterna!

Hittade en bild på honom från i sommras!
Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.