Stall Deijfen - blogg

Stall Deijfen - blogg

Inspirerad!!

NyheterPosted by Stall Deijfen Oct 14, 2012 17:14:45

121014

I tisdags kom jag och Kajsa hem från Stenbro efter 4 dagars intensiv kurs för Bea Borelle och Ecole de lègèretè. Det har varit fantastiskt kul, lärorikt och inte minst inspirerande!!! Vilken lyx för en småbarns mamma att i 4 dagar bara titta, prata, rida och andas häst och dessutom tillsammans med min bästa väninna Jessica + alla andra trevliga kurskamrater!!! Längtar redan till april när nästa kurs är....smiley Kajsa har varit så duktig bara finare och finare för varje ridpass. Sista dagen var hon lite trött i musklerna men så lösgjord och fin!! Nu har vi mycket vi ska öva på tills i april.

Nästa lördag den 27 oktober så ska vi ha en morgon träning med skolan där vi demonsterar rakriktning och det blir på Berga gård på Färringsö, då ska jag och Kajsa vara med, kom gärna och titta och fika med oss då!

Tack till bästa Malin som höll ställningarna hemma med alla hästarsmiley

Hästarna hemma mår fint! Nu i veckan så ska vi löshoppa igen det tycker dom flesta är väldigt roligt!

I går var jag till Västerås och tränade Jenny och Alfea det var jätte kul att träffa dom igen. Alfea verkar trivas bra och var väldigt pigg och glad.

Nu när jag går tränarutbildningen så tar jag gärna emot elever. Kontakta mej så kommer jag hem till dej eller om ni hellre vill komma till mejsmiley

Vi hörs snart igen!


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.