Stall Deijfen - blogg

Stall Deijfen - blogg

Alfea har åkt!!

NyheterPosted by Stall Deijfen Sep 30, 2012 18:19:40

120930

I går flyttade Alfea hemifrån. Det känns alltid lite vemodigtsmiley speciellt när man har fött upp dom själv. Men jag vet att hon får det jätte bra och dessutom så ska jag fortsätta att träna Jenny och Alfea så det känns jätte kul!!

I går var jag också på en mycket bra clinic i Vallentuna. Det var med mina numera kurs kompisar från Escole de Lègèretè ( lätthetens skola) som demonstrera sits och inverkan. Mycket brasmiley!! Jag har blivit antagen till denna 3-åriga tränar utbildning och mitt första tillfälle är nu på lördag till tisdag i Eskilstuna, det ska bli så kul, spännande och lärorikt. Kajsa får naturligtvis följa med , hon känns riktigt fin och hasen är mycket bättre.

Altsar har varit hos tandläkaren. Anna-Lena Hellqvist vetrinär från distriktarna kollade honom och ev har han vargtänder som ligger under slemhinnan..... Han har varit rättså orolig med munnen så blir han inte bättre nu efter hennes justeringar så ska vi röntga honom i munnen för att se om det sitter några vargtänder där under....

Highlight skrittar jag på nu,det går bra han har tyckt att det har varit lite läskigt med mitt höger ben men nu verkar han förstå att det ska vara där.....smiley

Qlara och Goofy mår bra och sköter sej som vanligt.

Återkommer igen efter nästa helg med rapporter om kursensmiley


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.