Stall Deijfen - blogg

Stall Deijfen - blogg

Mycket nu......

NyheterPosted by Stall Deijfen Apr 20, 2012 14:34:01

120420

Ja nu var det ett tag sen jag skrev igen...... Men det är ganska mycket med allt just nu så jag ska försöka och sammanfatta allt lite kort.

Kajsa och jag har varit på kurs på Stensbro för Bea Borelle och det gick jätte bra , vi fick massor med beröm så det kan jag leva på ett år.......smiley

Alfea är inne på slut spurten inför 3-årstestet. Vi har varit på Flinkbacken och löshoppat och nästa vecka så blir det genrep på Strömsholm.

Altsar fick för 3 veckor sen ett slag på gaffelbandsfästet och har varit jätte halt, men är mycket bättre nu men det blir inget 3-årstest för honom tyvärrsmiley

Tyvärr så blir det inget test för Goofy heller, för han är inte helt fräschsmiley

Hajen är igång igen efter lite vila så vi satsar på att visa henne den 12 maj. Även hon har varit iväg till Flinkbacken och hoppat också blir det Strömsholm nästa vecka.

Fabina är klar inför 5 maj och som vanligt så sköter hon sej galant! Hon har varit på löshoppningskurs i Uppsala för Johan Becker , det är så nyttigt för dom att åka iväg till nya ställen och miljö träna!!

Extreme den "lilla" killen (177 cm) är en mkt trevlig häst, men han har haft problem med sina vargtänder så dom har vi tagit bort så vi får se hur det blir med ridprovet.... Men han ska iallafall visas för hand.

Det var nog det mesta tror jag.... återkommer med rapporter efter alla testersmiley


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by nettan Apr 25, 2012 12:35:19

Hej! hitta din bloggg när ja sökte på min hästs pappa!:) Kul! Dock ska han säljas så kan ju lägga ut en lina här;) du vet ingen som vill köpa en åring efter Rambo, 25000kr?:) Mvh Jeanette / www.sweetbumbii.blogg.se