Stall Deijfen - blogg

Stall Deijfen - blogg

Länge sen....

NyheterPosted by Stall Deijfen Sep 07, 2011 13:41:33

110907

Jaha, då var sommaren slut för den här gången.... Jag har haft turen och varit ledig med min underbara familj nästan hela sommaren!

Dålig på att uppdatera har jag också varit... Men nu har världens bästa Linda gjort en blogg åt mej så nu ska jag bli bättre på att uppdatera hemsidan. Linda är tjejen som har gjort min fina hemsida, vill ni ha hennes hjälp så kan ni kika på www. blonette.se.

Vad har hänt på hästfronten då:

Alegra fick ju ett jätte fint stoföl Fresita som visades på fölmönstringen i augusti där hon fick fina 47p. Jag och Ingela och Martina är mycket stolta uppfödaresmiley

Alzandro var här på träningsläger i juli och det var så roligt att rida honom. Planen var att han skulle komma tillbaka i god tid inför kvaliten men tyvärr så fick han en hovböldsmiley så det blev inget med det.

Alicia är utlånad till en tjej i Norrköping.

Kajsa har vilat hela sommaren men nu rids hon igen och känns jätte fin. Lite vila gjorde susen. Kajsa är till salu till någon som vill ha en underbart okomplicerad häst med framtiden för sej, se mer under till salu.

Alfea har börjat skolan och är under inridning. Det tar hon med ro precis som hon gör med det mesta här i livet. Alfea är också till salu.

Altsar går kvar på hingstbete men flyttar hem nu i månadsskiftet för att börja skolan.

Det var nog allt för den här gångensmiley