Stall Deijfen - blogg

Stall Deijfen - blogg

Uppdateringar!

NyheterPosted by Stall Deijfen Aug 29, 2012 20:55:17

120829

Då börjar sommaren gå mot sitt slut...... Jag vet att jag är dålig på att skriva i bloggen men jag ska försöka att bättra mej.....

Mitt sommarjobb hos distriktarna har varit så roligt jag har lärt mej massor!! Jag kommer att fortsätta jobba extra vid behov så det är jätte kul!

Nu kör det igång med hästarna, kom en ny 2-åring i söndags från Ekeby stuteri Highlight af Ekeby e:Highcruiser ue:Don Gregory. En mycket cool och trevlig kille som har tagit allt med ro hittills känns som att det kommer att fortsätta så ocksåsmiley Highlight är till salu.

Qlara är ett 8-årigt sto e:Qalle som ska ridas och säljas.

Alfea ska ridas igång innan hon flyttar till sin nya ägare.

Altsar har jag precis börjat rida igen och det går så bra han är så fin min prins. Ska försöka att ta lite bilder på honom och lägga upp här på bloggen.

Kajsa har haft lymfangit och stått på pencilin, tyvärr så är hon inte helt bra än så hon skrittas bara än så länge.

Goofy är kvar men han vilar än så länge.

Jag har platser kvar om det är någon som funderar att lämna bort sin häst på inridning eller utbildningsmiley

Jag har också hunnit vara bedömningsledare på fölmönstringen på CC stud och funktionär på kvalitèn på Strömsholm alltid lärorikt. Den 11 november så kommer Mälardalensvarmblodsklubb att ha årets prisutdelning på CC stud i Skokloster. Det kommer att vara en clinic med dom 4 bästa hopp respektive dressyr hästarna från kvalitèn som får rida för Jens Fredriksson och Nina Bengtsson. Alla är välkomna och mer info kommer senare.

Jag återkommer snart! Tjing tjingsmiley